Старт курсу: 18.07.22

Cooking Basic

Забронювати

100% практики на заняттях

Професійне обладнання

У групах до 12 осіб

Крута студія на 25 поверсі

Перетворіть приготування на улюблене хобі

Ми допоможемо вам закохатися в кулінарію назавжди

  • Досить зберігати рецепти в соцмережах, а потім викидати невдалі страви
  • Час насолоджуватися результатом часу, проведеного на кухні
  • Відновлюйте традицію посиденьок вдома. Ваші близькі будуть шоковані вашими кулінарними здібностями, а свекруха взагалі буде не в собі від щастя

Готувати - не страшно!

Наші ментори вам це доведуть

Наші досвідчені та талановиті шефи Артур Протченко та Кароліна Залевська допоможуть розкрити ваш кулінарний потенціал та отримати максимум задоволення від готування.

Артур Протченко – засновник та ідеолог кулінарної студії Gastroloft та академії шеф-кухарів Chefs Academy. Понад 20 років у ресторанному бізнесі. Працював шефом у готелі «Fairmont Grand Hotel Kyiv», мережі паназіатських ресторанів «Жовте Море».

Кароліна Залевська - супер фіналістка шоу МастерШеф Підлітки, багаторазовий переможець міжнародних чемпіонатів, здобула титул «Найкращий су-шеф» на національному відборі міжнародного конкурсу Bocuse d`Or Ukraine 2021. Працює сушефом у ресторані «Chefs Table» Володимира Ярославського.
Забронировать

Кулінарний марафон за декілька днів

День 1 - СНІДАНКИ

1. Класичний французький омлет з овочами та пармезаном
2. Омурайс від японських майстрів
3. Правильний скрембл з бриошем
4. Ізраїльська шакшука з пітою
5. Бенедикт з куркою та шпинатом.
6. Солодкі сирники з карамельним соусом
7. Солоні сирники з соусом дзазики
8. Ліниві вареники з яблучно-імбирним конфітюром
9. Кіш лорен з цибулею пореєм та беконом
10. Ніжне пате з курячої печінки з медом на бриоші (техніки bain marie та sous vide)
11. Млинці креп сюзет з філе з цитрусів
12. Авторська гранола
13. Гавайський боул із поке з тунця

Детальніше

День 2 - ТІЛЬКИ ОВОЧІ

1. Рататуй Pixar Style
2. Овочевий террін
3. Овочеве різотто
4. Картопляні оладки
5. Крокети
6. Глазування моркви в апельсиновому соці
7. Цибулевий конфітюр
8. Пате з квасолі
9. Маринування овочів
10. Хумус за всіма традиціями сходу
11. Часникова паста конфі
12. Індійський дал
13. Аюрведична Кічарі
14. Зелене каррі
15. Цвітна капуста з цибульним соусом

Детальніше

День 3 - ГАРНІРИ

1. Різотто з шафраном та зеленим горошком
2. Різотто з грибами
3. Полента гриль
4. Плов узбецький
5. Кус-кус із зеленим соусом
6. Лазання болоньєзе
7. Равіолі – аньолотті з різними начинками
8. Картопляний гратен з трьома видами сиру
9. Картопляне пюре за принципами Michelin
10. Паста Карбонара

Детальніше

День 4 - СТРАВИ НА КІЛЬКА ДНІВ

1. Кок-о-він (півень у вині)
2. Касуле з качкою конфі
3. Чилі кон карне
4. Інвольтіні із кролика в беконі
5. Пряне каррі з курки
6. Свинячі ребра BBQ
7. Телячі щоки з пюре із селери
8. Саціві
9. Чашушулі
10. Чахохбілі
11. Тіка масалу з курки

Детальніше

День 5 - БУЛЬЙОНИ ТА СУПИ

1. Приготування популярних бульйонів
2. Секрети українського борщу
3. Грибний велюте
4. Мінестроне
5. Буйабез
6. Юшка
7. Сирний крем суп
8. Американський Шаудер
9. Шурпа
10. Айтопф
11. Сигапурська лакса
12. Тайський суп із креветками

Детальніше

День 6 - САЛАТИ І ЗАКУСКИ

1. Карпаччо із яловичини
2. Вітелло тонато
3. Салат Цезар
4. Панцанелла
5. Салат зі слабомаринованим лососем
6. Салат з буряком, сиром шевр та малиновим дресингом
7. Азіатська закуска з баклажанами та томатами
8. Салат Нобу з тунця татаки та цибульного дрессингу
9. Террін з курки
10 Спрінг роли
11 В`єтнамські неми
12. Крокети з морепродуктами
13. Табуле

Детальніше

День 7 - М`ЯСО І ПТИЦЯ

1. Качина грудинка з карамелізованими в бальзаміці персиками.
2. Приготування стейків на грилі та на сковороді.
3. Приготування соусів для м`яса
4. Каре баранчика в хрумкій паніровці та картопля rosti.
5. Свиняча вирізка у беконі з гарніром maque choux
6. Запечена лопатка баранчика.
7. Ростбіф у тісті
8. Курка запечена з лимонами.

Детальніше

День 8 - РИБА І МОРЕПРОДУКТИ

1. Короп в азіатському стилі
2. Гребінці з соусом апельсиновий берблан та пюре з батату
3. Дорадо вішанками на мигдальній олії та соусом із зелені.
4. Креветки із соусом Нантюа
5. Севиче
6. Бебі восьминоги з пюре з батату з кінзою та чилі
7. Стейк із лосося з картоплею та фенхелем
8. Сібас у папілеті

Детальніше

День 9 - ДЕСЕРТИ

1. Еклери та профітролі
2. Меренговий рулет з кремом чик і ягідним компоте.
3. Ганаш та трюфельні цукерки
4. Тірамісу
5. Зефір та пташине молоко
6. Капкейки з карамеллю та кремом

Детальніше

День 10 - СТРАВИ *MICHELIN

1. Гребінець Сан-Жак у трьох варіаціях з кремом з моркви та буряків
2. Карпаччо із сибасу з емульсією манго-юзу.
3. Барабуля в хлібній скоринці з гарячим салатом із фенхелю під соусом маракуя-апельсин на основі тапіоки.
4. Фуагра з цитрусовим релішем на поленті.
5. Десерт Mont-Blanc із марципаном із каштанів

Детальніше

Пройдіть кулінарний курс і станьте справжнім гуру кулінарії

Вартість курсу: 18 800грн

Встигніть забронювати місце за найнижчою ціною!
Ціна при ранньому бронюванні

16 800 грн
Придбати курс
1 день – 2000 грн
3 дня – 1900 грн

при оплаті за кожен МК окремо

Чому вам варто відвідати цей курс?

ВСІ СЕКРЕТИ РОЗКРИТі

Професійні шеф-кухарі поділяться з вами не лише знаннями, а й секретами

КАЛЬКУЛЯЦІЙНІ КАРТИ

Не потрібно більше рахувати кількість інгредієнтів і складати списки продуктів. Ми все зробили за вас.

ВИ - ЧАСТИНА КУЛІНАРНОГО КОМ`ЮНІТІ

Після проходження курсу ви станете частиною закритої спільноти, де вас чекає багато цікавого

Забронювати

Місце проведення

Пропозиції від GastroLOFT

Кулінарні курси

Погрузись в мир кулинарии

Детальніше

День Народження

Самый яркий день в году, без забот и хлопот

Детальніше

Корпоратив

Корпоратив о котором не забудут

Детальніше

Chefs-Table

Для самых требовательных гурманов

Детальніше

Весілля чи Банкет

Вкус и сервис на высоте

Детальніше

Оренда студії

Профессиональная студия европейского образца!

Детальніше

Наші партнери