100% практики на заняттях

Професійне обладнання

У групах до 12 осіб

Крута студія на 25 поверсі

Перетворіть приготування на улюблене хобі

Ми допоможемо вам закохатися в кулінарію назавжди

  • Досить зберігати рецепти в соцмережах, а потім викидати невдалі страви
  • Час насолоджуватися результатом часу, проведеного на кухні
  • Відновлюйте традицію посиденьок вдома. Ваші близькі будуть шоковані вашими кулінарними здібностями, а свекруха взагалі буде не в собі від щастя

Готувати - не страшно!

Наші ментори вам це доведуть

Наші досвідчені та талановиті шефи Артур Протченко та Кароліна Залевська допоможуть розкрити ваш кулінарний потенціал та отримати максимум задоволення від готування.

Артур Протченко – засновник та ідеолог кулінарної студії Gastroloft та академії шеф-кухарів Chefs Academy. Понад 20 років у ресторанному бізнесі. Працював шефом у готелі «Fairmont Grand Hotel Kyiv», мережі паназіатських ресторанів «Жовте Море».

Кароліна Залевська - супер фіналістка шоу МастерШеф Підлітки, багаторазовий переможець міжнародних чемпіонатів, здобула титул «Найкращий су-шеф» на національному відборі міжнародного конкурсу Bocuse d`Or Ukraine 2021. Працює сушефом у ресторані «Chefs Table» Володимира Ярославського.Кароліна навчить вас усім тонкощам кондитерської майстерності. Асистуватимуть на курсі су-шефи кулінарної студії Gastroloft Владислав Петруньок або Костянтин Волощук.
Забронювати

Кулінарний марафон за 10 днів

День 1 - СНІДАНКИ

1. Класичний французький омлет з грибами та крем сиром.
2. Американський та французький скрембл на бріоші з томатним песто
3. Ізраїльська шакшука з пітою
4. Бенедикт на пряній поленті з куркою та шпинатом
5. Кремові сирники з карамельним соусом
6. Солоні сирники з часником конфі та соусом дзадики
7. Кіш лорен з беконом та цибулею порей
8. Кокот з грибами та беконом під хрусткою скоринкою
9. Ніжне пате з курячої печінки з медом на бріоші
10. Картопляний рьошті з лососем гравлакс та кавово-медовим вінегретом
11. Принципи приготування різних круп.

Дізнаєтеся про:
- вибір інвентарю
- швидкі та попередньо підготовлені сніданки
- різноманітні прості соуси на сніданки
- приклади простої але красивої подачі

Навчитеся:
- пошировати, бланшувати, конфітувати, маринувати овочі та рибу, готувати за низької температури, готувати пісочне тісто.

Детальніше

День 2 - ТІЛЬКИ ОВОЧІ

1. Рататуй Pixar Style
2. Овочевий террин
3. Овочеве різотто з трюфельним бешамелем.
4. Глазурована морква в апельсині з зірою
5. Цвітна капуста із соусом на цибульному конфітюрі
6. Пате з квасолі
7. Тальятеллі з цукіні та з мигдалем і сиром пекоріно
8. Овочеві спрингроли з майонезом із тофу
9. Сочевичне карі
10. Індійський дал
11. Зелене каррі.

Дізнаєтеся про:
- різноманіття способів нарізок
- нестандартні технології приготування овочів
- способи зберігання овочів та зелені

Освоїте:
- принципи володіння ножем
- техніки глазурування
- способи бланшування.

Детальніше

День 3 - ГАРНІРИ

1. Різотто міланезі з шафраном та креветками
2. Перлотто з аспарагусом
3. Паелья по-валенсійски
4. Плов по-фераганськи.
5. Равіолі, аньолотті з кроликом
6. Гедзи та дім-сами
7. Вонтони з креветками
8. Картопля конфі
9. Картопляне пюре за принципами Michelin
10. Паста Карбонара з пекоріно та панчеттою
11. Паста алі оліо

Дізнаєтеся про:
- принципи вибору рису
- особливості приготування різних видів рису
- різноманітність форм равіолі
- характеристики борошна

Навчитеся:
- робити тісто для равіолі
- конфітувати овочі
- готувати пасту за класичними технологіями

Детальніше

День 4 - СТРАВИ НА КІЛЬКА ДНІВ

1. Кок-о-він (півень у вині)
2. Касуле з качкою конфі
3. Чилі кон карне з шоколадом
4. Інвольтіні із кролика в беконі із сезонними овочами
5. Мітболи з томатним таджином
6. Оссобуко
7. Телячі щоки з пюре із селери
8. Чашушулі
9. Свинина томлена в рислінгу з яблучним компоте.

Дізнаєтеся про:
- принципи технології томлення
- спеції та прянощі Грузії

Навчитеся:
- конфітувати м`ясо
- виготовляти рулети (roulade)

Детальніше

День 5 - БУЛЬЙОНИ ТА СУПИ

1. Приготування популярних бульйонів
2. Грибний велюте
3. Мінестроне
4. Буйабез.
5. Сирний крем суп
6. Американський Шаудер
7. Шурпа
8. Айтопф.
9. Сінгапурська лакса
10. Тайський суп із креветками

Дізнаєтеся про:
- принципи водної екстракції
- процес емульгування
- масляну екстракцію
- азіатські особливості у супах

Освоїте:
- приготування насичених бульйонів
- технології різних регіонів

Детальніше

День 6 - САЛАТИ І ЗАКУСКИ

1. Карпаччо із яловичини без заморозки
2. Вітелло тонато
3. Салат Цезар
4. Панцанелла
5. Салат Стейк Хаус
6. Салат з буряком, сиром шевр та малиновим дресингом
7. Салат з в`яленою качкою та філе грейпфрута
8. Салат Нобу з тунця татаки та цибульного дресингу
9. Філіпінські рулетики
10. Крокети з морепродуктами.

Дізнаєтеся про:
- принципи емульгування
- екстракції смаків із продуктів
- важливість текстур у блюді
- спосіб швидкого в`ялення продуктів

Навчитеся:
- філірувати цитрусові
- готувати авторські дресинги та майонези

Детальніше

День 7 - М`ЯСО І ПТИЦЯ

1. Качина грудинка з карамелізованими в бальзаміці персиками.
2. Приготування стейків на грилі та на сковороді
3. Приготування соусів для м`яса: беарнез, грінпепер, редвайн.
4. Каре баранчика в хрумкій паніровці з овочами глазурованими в жу.
5. Свиняча вирізка у беконі з гарніром maque choux
6. Запечена лопатка баранчика.
7. Ростбіф у тісті
8. Свинячі ребра BBQ
9. Курка запечена з лимонами.

Дізнаєтеся про:
- особливості смаження качиної грудинки
- приготування ідеальних стейків у домашніх умовах
- урізноманітнення соусів, знаючи основи
- як і навіщо робити птиці «ін`єкції» маринадом
- температури томлення для розм`якшення твердого м`яса

Навчитеся:
- розуміти ступені прожарювання різного виду м`яса
- емульгувати соуси вершковим маслом - готувати маринади для різного м`яса

Детальніше

День 8 - РИБА І МОРЕПРОДУКТИ

1. Короп в азіатському стилі
2. Гребінці з соусом апельсиновий берблан та пюре з батату
3. Дорадо з гливи на мигдальній олії та соусом із зелені.
4. Креветки з соусом Нантюа на пряному рисі.
5. Севіче з морепродуктів
6. Бебі восьминоги з пюре з батату з кінзою та чилі
7. Стейк з лосося на картоплі та фенхелем з релішем.
8. Морський вовк у папільйоті на овочах.

Дізнаєтеся про:
- вибір морепродуктів та риби
- принципи зберігання риби та морепродуктів
- секрети хрусткої скоринки

Освоїте:
- філювання риби
- видалення кісток в річковій рибі
- приготування соусів, релішів та сальс для риби

Детальніше

День 9 - ДЕСЕРТИ

1. Еклери та профітролі
2. Меренговий рулет з кремом та ягідним компоте
3. Ганаш та трюфельні цукерки
4. Тірамісу
5. Зефір та пташине молоко
6. Капкейки з карамеллю та кремом
7. Парфе та морозиво в домашніх умовах
8. Шоколадне суфле.

Дізнаєтеся про:
- нюанси кондитерських технологій
- навіщо темперувати шоколад

Освоїте:
- роботу з корнетом
- принципи збивання меренги
- роботу з шоколадом

Детальніше

День 10 - СТРАВИ *MICHELIN

1. Гребінець Сан-Жак у трьох варіаціях з кремом з моркви та буряків
2. Карпаччо з сібаса з емульсією манго-юзу.
3. Барабуля в хлібній скоринці з гарячим салатом із фенхелю під соусом маракуя-апельсин на основі тапіоки.
4. Фуагра з цитрусовим релішем на поленті.
5. Десерт Mont-Blanc з марципаном із каштанів

Дізнаєтеся про:
- принципи високої кухні (haute cuisine)
- принципи авторської кухні
- розширите власний кулінарний обрій

Навчитеся:
- готувати складні страви

Детальніше

Пройдіть кулінарний курс і станьте справжнім гуру кулінарії

Вартість курсу: 18 800грн

Встигніть забронювати місце за найнижчою ціною!
Ціна при ранньому бронюванні

16 800 грн
Придбати курс
1 день – 2000 грн
3 дня – 1900 грн

при оплаті за кожен МК окремо

Чому вам варто відвідати цей курс?

ВСІ СЕКРЕТИ РОЗКРИТі

Професійні шеф-кухарі поділяться з вами не лише знаннями, а й секретами

КАЛЬКУЛЯЦІЙНІ КАРТИ

Не потрібно більше рахувати кількість інгредієнтів і складати списки продуктів. Ми все зробили за вас.

ВИ - ЧАСТИНА КУЛІНАРНОГО КОМ`ЮНІТІ

Після проходження курсу ви станете частиною закритої спільноти, де вас чекає багато цікавого

Забронювати

Місце проведення

Пропозиції від GastroLOFT

Кулінарні курси

Поринь у світ кулінарії

Детальніше

День Народження

Найяскравіший день року, без турбот і клопот

Детальніше

Корпоратив

Корпоратив про який не забудуть

Детальніше

Chefs-Table

Для найвибагливіших гурманів

Детальніше

Весілля чи Банкет

Смак та сервіс на висоті

Детальніше

Оренда студії

Профессійна студія европейського зразка!

Детальніше

Наші партнери