
100% практики на заняттях

Професійне обладнання

У групах до 12 осіб

Крута студія на 25 поверсі

Перетворіть приготування на улюблене хобі
Ми допоможемо вам закохатися в кулінарію назавжди
- Досить зберігати рецепти в соцмережах, а потім викидати невдалі страви
- Час насолоджуватися результатом часу, проведеного на кухні
- Відновлюйте традицію посиденьок вдома. Ваші близькі будуть шоковані вашими кулінарними здібностями, а свекруха взагалі буде не в собі від щастя

Готувати - не страшно!
Наші ментори вам це доведуть
Наші досвідчені та талановиті шефи Артур Протченко та Кароліна Залевська допоможуть розкрити ваш кулінарний потенціал та отримати максимум задоволення від готування.
Артур Протченко – засновник та ідеолог кулінарної студії Gastroloft та академії шеф-кухарів Chefs Academy. Понад 20 років у ресторанному бізнесі. Працював шефом у готелі «Fairmont Grand Hotel Kyiv», мережі паназіатських ресторанів «Жовте Море».
Кароліна Залевська - супер фіналістка шоу МастерШеф Підлітки, багаторазовий переможець міжнародних чемпіонатів, здобула титул «Найкращий су-шеф» на національному відборі міжнародного конкурсу Bocuse d`Or Ukraine 2021. Працює сушефом у ресторані «Chefs Table» Володимира Ярославського.
Забронировать
Артур Протченко – засновник та ідеолог кулінарної студії Gastroloft та академії шеф-кухарів Chefs Academy. Понад 20 років у ресторанному бізнесі. Працював шефом у готелі «Fairmont Grand Hotel Kyiv», мережі паназіатських ресторанів «Жовте Море».
Кароліна Залевська - супер фіналістка шоу МастерШеф Підлітки, багаторазовий переможець міжнародних чемпіонатів, здобула титул «Найкращий су-шеф» на національному відборі міжнародного конкурсу Bocuse d`Or Ukraine 2021. Працює сушефом у ресторані «Chefs Table» Володимира Ярославського.

Кулінарний марафон за декілька днів
День 1 - СНІДАНКИ
Детальніше

День 2 - ТІЛЬКИ ОВОЧІ
Детальніше

День 3 - ГАРНІРИ
Детальніше

День 4 - СТРАВИ НА КІЛЬКА ДНІВ
Детальніше

День 5 - БУЛЬЙОНИ ТА СУПИ
Детальніше

День 6 - САЛАТИ І ЗАКУСКИ
Детальніше

День 7 - М`ЯСО І ПТИЦЯ
Детальніше

День 8 - РИБА І МОРЕПРОДУКТИ
Детальніше

День 9 - ДЕСЕРТИ
Детальніше

День 10 - СТРАВИ *MICHELIN
Детальніше

Пройдіть кулінарний курс і станьте справжнім гуру кулінарії
Вартість курсу: 18 800грн
Встигніть забронювати місце за найнижчою ціною!
Ціна при ранньому бронюванні

Чому вам варто відвідати цей курс?

ВСІ СЕКРЕТИ РОЗКРИТі
Професійні шеф-кухарі поділяться з вами не лише знаннями, а й секретами

КАЛЬКУЛЯЦІЙНІ КАРТИ
Не потрібно більше рахувати кількість інгредієнтів і складати списки продуктів. Ми все зробили за вас.

ВИ - ЧАСТИНА КУЛІНАРНОГО КОМ`ЮНІТІ
Після проходження курсу ви станете частиною закритої спільноти, де вас чекає багато цікавого

Місце проведення
Пропозиції від GastroLOFT





