gastroloft
Наша історія
«Дозвольте почати історію з себе.
Артур Протченко, в минулому «столітті», по волі долі, вступив в кулінарний коледж. Після закінчення навчання, влаштувався на першу роботу та продовжив навчання на ресторанному факультеті університету. Везіння, а може природне прагнення, дозволили в 23 роки стати шеф-кухарем невеликого закладу, а в 26 - вже великого ресторану. Час минав і душа вимагала зростання і, щоб зробити сильний стрибок вперед, довелося відійти на крок назад. Так я знову став су-шефом в міжнародному готелі 5*.
Як виявилося, не дарма: унікальний досвід відкрив кулінарні чакри і дозволив поглянути на гастрономічний світ під іншим кутом. Так в 2012 році була заснована приватна кулінарна академія для шеф-кухарів - Chefs-Academy. А місцем для навчання стала кулінарна студія GastroLOFT.
Сьогодні кулінарія для мене - це місія і спосіб життя, який несе в собі передачу накопиченого досвіду тим, хто хоче виражати свої почуття, завдяки тонким кулінарним технікам, сполученням текстур і смаків.
Під дахом Gastroloft, збираються прекрасні люди і експерти своєї справи, які підтримують цю велику ідею, відкрито і цілком ділитися накопиченим досвідом».
Протченко Артур
засновник Chefs-Academy
і кулінарної студії Gastroloft
2012
Заснована Академія Успішних Кухарів (сьогодні Chefs-Academy) - кулінарна академія. Залучаються найкращі шеф-кухарі та створюються перші кулінарні програми для кухарів і шеф-кухарів з усіх країн СНД.
2013
Відкривається магазин для шеф-кухарів Chefs-Shop, де зібрано найбільший необхідний інвентар та інгредієнти для професійної роботи на кухні.
2014
До академії приєднуються експерти в різних напрямках і створюються програми по вузьких спеціальностях. Це 4 ключові напрямки: Базовий Кулінарний Курс - практичний курс-інтенсив для початківців кухарів. Кулінарна революція - екстракт інноваційних технік і технологій для шеф-кухарів. Хлібна корзина - теорія і практика створення хліба. Самий ємкий курс по випічці хліба. Кондитерський інтенсив - курс для шеф-кухарів по тонкощам кондитерського мистецтва.
2015
Відкрили власну кулінарну студію і ім`я їй GastroLOFT. У академії з`являється прописка. У вільний від професійних курсів час, шеф-кухаря діляться своїм досвідом з любителями, проводячи зустрічі, корпоративи та дні народження, в форматі кулінарних майстер-класів, звично ділячись своїм безмежним досвідом.
2016
Формується найбільша кулінарна бібліотека, доступна для всіх бажаючих. Сьогодні в ній налічується більше 200 кулінарних книг з усього світу.
2019
Вперше на базі кулінарної студії GastroLoft пройшли курси для любителів кулінарії - GastroLove. 33 варіанта сніданку, незвичайні закуски, ресторанні страви з м`яса, морепродуктів і риби. А десерти просто підкорили серця наших гастро-любителів. Далі більше! Але вже на нашій новій студії ;)
2020
Довгоочікуване відкриття другої кулінарної студії. З ще більшими можливостями. Gastroloft КПІ - 25 поверх, 100 метрів над землею, 100 метрів сама студія та 100 метрів тераси з фантастичним видом на весь Київ. 100% це найкраща кулінарна студія Києва, а може і не тільки.
Історія тільки починається...
Ми пишаймося своїми майстрами
Артур Протченко
Засновник і ідеолог Chefs Academy Досвід роботи в ресторанному бізнесі з 2001 р. Спеціалізація: молекулярна кухня, сучасна кухня, японська, паназійська кухня, італійська, французька кухні.
Кароліна Залевська
Су-шеф Chefs Academy. Випускниця Базового кулінарного курсу. Супер фіналістка шоу МастерШеф Підлітки. Член асоціації кулінарів України.
Вадим Рачок
Гастрономічний ентузіаст натхненний кулінарією. Пройшов більше 100 курсів, майстер-класів, самітів, конгресів. У 21 став шеф-кухарем. Досвід роботи з 2010 року.