База знань

29 Листопада

Ранкові Корпоративи – як провести Корпоратив в Києві у першій половині дня, і не згаяти робочий час

Перша половина дня може бути відмінним часом для корпоративного заходу, який не лише зарядить енергією, але й позитивно позначиться на продуктивності та спільній атмосфері в колективі. Інколи найдивовижніші моменти відбуваються вранці. Саме тоді, коли природа прокидається, а ми готові до нових вражень. Сучасні компанії все частіше вибирають цей підхід, і вже багато факторів свідчать про те, що корпоратив в першій половині дня має свої вагомі переваги. Тож розповідаємо як відсвяткувати Корпоратив в Першій Половині Дня, і отримати від цього профіт Енергія та Свіжість Один із ключових аспектів проведення корпоративу вранці – енергія та свіжість. У перші години дня люди ще […]

11 Квітня

Камерне весілля на висоті 100 метрів над Києвом

Камерне весілля на висоті 100 метрів з видом на весь Київ в кулінарній студіїї GastroLoft: незвичайний формат для тих, хто хоче зробити своє весілля особливим, а кожна деталь відповідає вашому смаку та стилю. Камерні весілля стали дуже популярними у 2022-2023 роках для наречених, які хочуть провести свій великий день у невеликому колі найближчих друзів та родичів. GastroLoft – це кулінарна студія, яка розташована на 25 поверсі в центрі Києва та пропонує ідеальне місце для проведення весільного заходу. З моменту відкриття GastroLoft став місцем для проведення багатьох заходів, включаючи весілля, дні народження, корпоративи, коктейльні вечірки та інші події. Особливість простору полягає […]

21 Лютого

Історія торта “Наполеон”

Чому торт «Наполеон» у різних країнах знають під різними назвами? І як правильно називати цей десерт? Сьогодні ми зануримося в історію цих солодких ласощів і спробуємо знайти відповіді на всі запитання. “Наполеон” – не єдина назва торта. Замовляючи торт у Франції та Італії кажуть – mille-feuilles (тисяча шарів). У США – Napoleon, а у Великій Британії – Vanilla slice / Cream slice. В Угорщині – Királyi francia krémes. Як з’явився рецепт? За однією з версій рецепт багатошарового торта з’явився у Франції 1645 року. Його вигадав кондитер Клавдій Гель. Рецепт дуже швидко став популярним і його вкрали неаполітанські шпигуни. Рецепт потрапив […]

28 Січня

Найкращі кулінарні поради. Топ 10 кулінарних лайфхаків: від найкращих шеф-кухарів світу

Для деяких людей приготування їжі – це свого роду терапія: розкладання посуду, збирання всіх необхідних інгредієнтів та занурення у ретельно продуманий рецепт іноді може стати ідеальним часом. Не знаєте, як зробити ароматну курочку? Як не переварювати макарони? Або як зробити десерт менш калорійним? Сьогодні ми поділимося з вами порадами з приготування страв від світових законодавців смаку. Незалежно від того, чи нагороджені вони зірками Мішлен або очолили список 50 найкращих кухарів світу, ці шеф-кухарі досягли великих успіхів у кулінарному світі. І ось 10 порад, які допоможуть вам стати експертом на власній кухні. «Завжди деглазуйте сковороду. Це традиційна французька техніка, яка набагато […]

22 Грудня

Білкове суфле з чорницею та запеченим сиром камамбер

«Гарний день починається з гарного сніданку». Стівен Кінг Сніданок – один із найважливіших прийомів їжі протягом дня. І так хочеться, щоб він був не тільки корисним та поживним, але й дуже смачним та незвичайним. Саме для вас, друзі, наші шефи студії Gastroloft підготували рецепт незвичайного, але дуже смачного та корисного сніданку, який сподобається всім членам вашої родини. Ну що, перейдемо до рецепту? Білкове суфле з чорницею та запеченим сиром камамбер Яйця курячі 2шт Чорниця/чорна смородина 200гр Цукор 50гр Сіль за смаком Сир камамбер/брі 1шт Багет/бріош 1шт Ягоди/фрукти (для прикраси) Гранолу (для прикраси) М’ята (для прикраси) Чорницю/чорну смородину змішайте з 40 […]

11 Грудня

Hungry Bunny – новий кейтеринг від команди GastroLoft

Часто після проведення події у кулінарній студії GastroLoft, гості просять повторити подібне у себе вдома чи в компанії колег в умовах офісу. На це у нас дозрів план і ми запускаємо окремий проект концептуального кейтерингу з ігривою назвою – Hungry Bunny. У ньому наша команда дивує нестандартною їжею, проводить подію у форматі розважального та, звичайно, пізнавального майстер-класу. Вже доступні різноманітні пропозиції від авторського Special та BBQ Drive до Exotic mix і це лише початок нашого шляху. А поки що ми замішуємо тісто для нашого сайту, ви можете ознайомитися з нашою пропозицією у презентації.

23 Листопада

Найкращі фільми про кулінарію

Новорічні та різдвяні свята вже зовсім близько. Чим же зайнятися, коли погода не тішить, а карантинні обмеження не завжди дають змогу відвідувати улюблені концерти, театри, кінотеатри? Звісно ж дивитися фільми. І, звичайно, фільми про кулінарію. Сьогодні команда Gastroloft зібрала для вас ТОП-10 фільмів на кулінарну тематику. Не просто цікаво, але ще й неймовірно смачно! «Джулі та Джулія: готуємо щастя за рецептом», 2009 Фільм складається з 2-х сюжетних ліній, які роблять картину цікавою та різноманітною. Перша: Джулія Чайлд вирушає на кулінарні курси. Героїня стикається з безліччю труднощів та освоює всі тонкощі французької кухні. До речі, роль списана зі справжньої жінки з […]

14 Жовтня

Каре ягняти з зеленою скоринкою

Мабуть, всі куштували, а якщо не куштували, то напевно бачили, м’ясо в зеленій паніровці. Це ніщо інше як каре ягняти з зеленою скоринкою. Сьогодні ми навчимо вас готувати цю смачну страву. Головне, слідуйте рецепту. Поїхали! Інгредієнти: Каре 300гр Баклажан 150гр Сир Халумі I00гр Сухарі панко 50гр М’ята 10гр Чебрець 10гр Розмарин 10гр Кінза 20гр Пармезан 10гр Сіль Згр Перець 2гр Деміглас 50гр Чорна смородина с/м 30гр Вино червоне сухе 100гр Цукор 50гр Кориця паличка 15гр Копчена паприка 3гр Часник 20гр Оливкова олія 70гр Гірчиця американська 20гр Масло вершкове 30гр Білий винний оцет 5гр Приготування Підготуємо скоринку. Для цього знадобляться: сухарі, […]

12 Серпня

Як приготувати ідеальний стейк

Стейк – улюблена їжа більшості м’ясоїдів. Сьогодні ми поділимося з вами кількома порадами з приготування стейка на грилі. Адже для того, щоб приготувати ідеальний стейк, важливо не тільки вибрати хороше м’ясо, а й дотримуватись деяких правил. Як працювати з мясом? Дістаньте ваше м’ясо з холодильника приблизно за 15-20 хвилин до початку приготування. Зніміть зайву вологу з м’яса паперовим рушником. Приправте стейк сіллю і перцем і залиште м’ясо «відпочити» при кімнатній температурі на хвилин 10-15. Добре розігрійте в гриль (230-290 ° С). Обсмажуйте м’ясо стейка по 1 хвилині на кожен сантиметр товщини з кожного боку (2 хвилини з кожного боку при […]

8 Липня

Панкейки з ягідним соусом

Сніданок – один з найважливих прийомів їжі протягом дня. І так хочеться, щоб сніданок був не тільки корисним і ситним, але і смачним. Сьогодні ми поділимося з вами рецептом смачних панкейків з ягідним соусом від наших шефів. Панкейки з ягідним соусом Інгредієнти: 2шт – яйця курячі 10г – цукор 40г – молоко 2,5% 20г – олія 60г – мука 2/3 ч.л. – розпушувач 1 / 4ч.л. – ванілін 4шт – курячі яйця (тільки білок) 40г – цукор Ягідний джем або кленовий сироп для подачі Приготування: Збийте жовтки з цукром до освітлення. Молоко змішайте з олією і за 3 рази введіть […]

Підпишись

Щоб бути в курсі усіх смачних новин

Натиснувши кнопку Підписатися, Ви погоджуєтесь

з Політикою конфіденційності