База знань

5 Серпня

Академія Гриля (Weber BBQ Academy)

Запрошуємо вас на перший практичний вечір Академії Гриля в кулінарній студії GastroLoft, який відбудеться вже 27.08.20! Готувати будемо на високоякісних, інноваційних грилях американської компанії Weber. BBQ меню на 27.08.20 Салат з печеним буряком і козячим сиром Стейк Рибай з креветками і соусом чімічурі Десерт Ягідний крамбл До наших страв ідеально підійде вино Розе, яким ми неодмінно будемо вас пригощати під час майстер-класу. Забронювати місце: +38 (093) 386 0236 Дивіться, як це було минулого разу: https://youtu.be/n69GIQnGvUk Хто буде вести BBQ курс від Gastroloft?Курс буде вести Артур Протченко – засновник і ідеолог Chef’s Academy, фахівець в області сучасної кухні. Місце і час курсуКулінарний […]

12 Червня

Weber BBQ ACADEMY (Академія Грилю Weber)

Найспекотніша подія літа! Вперше в Україні! Ми запускаємо BBQ академію Weber в нашій кулінарній студії GastroLoft. Унікальний курс, присвячений культурі Барбекю і гриллінгу! Трохи про грилі Ми використовуємо високоякісні, інноваційні грилі компанії Weber. Американський бренд Weber по праву вважається пристроєм, який влаштував революцію в культурі Барбекю. Завдяки високій якості матеріалів, інноваційним рішенням і широкому асортименту пристроїв і аксесуарів, сьогодні бренд Weber займає лідируючі позиції серед вугільних і газових грилів по всьому світу. Хто буде вести BBQ курс від Gastroloft? Цей особливий для нас курс вестиме Артур Протченко – засновник і ідеолог Chef’s Academy. Людина, за спиною якого реалізовано сотні успішних […]

9 Червня

Термомікс ТМ6: Все що потрібно знати про новий кухонний чудо-робот

Сьогодні ми хочемо вас познайомити не просто з кухонним комбайном, а з справжнім кулінарним помічником, який давно вже використовують професійні шеф-кухарі у себе в ресторані і мільйони домогосподарок у себе на кухнях – Термомікс ТМ6 (Thermomix TM6). Новий кухонний апарат від компанії Vorwerk – це рівноцінна заміна всім кухонним приладам. Творці Thermomix змогли об’єднати такі операції, як змішування-подрібнення з приготуванням готового блюда. Якщо описати основні дії кухонного апарату двома пропозиціями, то вони б були такими: “Усі кулінарні процеси відбуваються в одній ємності, ця чудо-машина сама зважує, змішує, подрібнює, емульгує, пюрує, нагріває в замкнутому просторі або на пару, і навіть сама […]

10 Травня

Барбекю вечірка на даху GastroLOFT (BBQ roof-party)

Вечірка, корпоратив або День Народження на даху в Києві – це вражаючі емоції на все життя. Цей теплий сезон подарує нові можливості і яскраві емоції для відвідувачів кулінарної студії GastroLOFT. Хіба може бути щось більш захоплююче, ніж зібратися з друзями або колегами на барбекю вечірці і спостерігати за столицею з висоти пташиного польоту? Де? 25 поверх, кулінарна студія Gastroloft, тераса з видом на Київ. Наші досвідчені шеф кухарі розробили спеціальне меню для барбекю вечірок і цінителів їжі з димком. Ви щасливчик подвійно, якщо ваш День Народження або річниця вашої компанії співпали з теплим сезоном. Настав час запросити всю сім’ю, друзів […]

18 Березня

Профітролі з ванільним кремом

Профітролі – мабуть один з найпопулярніших традиційних десертів Франції. Це невеликі тістечка з заварного тіста. Начинкою для профітролів може слугувати будь що: від класичного заварного крему до паштетів та намазанок. Сьогодні ми поділимось з вами рецептом класичних профітролів з заварного тіста. Інгредієнти: Заварне тісто: молоко (тепле) 100г вода 150г масло 100г цукор 10г сіль 5г борошно 160г яйця 250г Ванільний крем Патісьер: яєчні жовтки 100гр цукор 125г крохмаль 40г молоко 500г ваніль 1стручок Приготування: Заварне тісто: Довести до кипіння молоко, воду, масло, сіль і цукор. Відставити. Додати борошно і швидко замісити до однорідності. Повернути на вогонь і підсушити до моменту, […]

12 Березня

Томлена ніжка кролика з грибним різотто

Сподіваємося, що ви вже ознайомилися з нашим новим сайтом і кулінарним блогом. Дуже часто багато хто цікавиться: “Що ж такого незвичайного готують в кулінарній студії Gastroloft?” Сьогодні ми спробуємо відповісти на це питання! Не шукайте тут технологічних карт для страв молекулярної кухні, в цьому блозі ми будемо публікувати прості, смачні і в той же час “ресторанні” рецепти. Ловіть перший рецепт від шефів курсу GastroLOVE від Gastroloft – “Томлена ніжка кролика з грибним різотто” Складові: Томлений кролик Рис Арборіо – 80 г Цибуля шалот – 40 г Вино біле сухе – 50 г Гриби білі – 30 г Печериці – 50 […]

2 Березня

GastroLoft – унікальний кулинарний простір у центрі Києва

Погодьтеся, коли на календарі наближається важлива дата – так складно знайти рішення, як і де відсвяткувати свято в Києві. Багато хто вже знає нас як експертів в сфері кулінарних подій. А тим, хто з нами ще не знайомий, буде цікаво прочитати цю статтю. Кулінарна студія GastroLoft може запропонувати вам незвично провести день народження або корпоратив, орендувати кулінарну студію з усім необхідним інвентарем або ж відвідати кулінарні майстер-класи в Києві. Зовсім недавно ми розширилися, і, окрім затишною студії біля м. Палац Україна, ми відкрили ще один простір. Нова кулінарна студія Gastroloft КПІ – це сучасний кулінарний простір в центральному районі Києва, […]

Підпишись

Щоб бути в курсі усіх смачних новин

Натиснувши кнопку Підписатися, Ви погоджуєтесь

з Політикою конфіденційності