Weber BBQ ACADEMY (Академія Грилю Weber)

Найспекотніша подія літа! Вперше в Україні! Ми запускаємо BBQ академію Weber в нашій кулінарній студії GastroLoft. Унікальний курс, присвячений культурі Барбекю і гриллінгу!

Трохи про грилі

Грилі Weber на терасі Gastroloft

Ми використовуємо високоякісні, інноваційні грилі компанії Weber.

Американський бренд Weber по праву вважається пристроєм, який влаштував революцію в культурі Барбекю. Завдяки високій якості матеріалів, інноваційним рішенням і широкому асортименту пристроїв і аксесуарів, сьогодні бренд Weber займає лідируючі позиції серед вугільних і газових грилів по всьому світу.

Хто буде вести BBQ курс від Gastroloft?

Артур Протченко - засновник Chefs Academy

Цей особливий для нас курс вестиме Артур Протченко - засновник і ідеолог Chef's Academy. Людина, за спиною якого реалізовано сотні успішних проектів, фахівець в області сучасної кухні.
Досвід роботи в ресторанному бізнесі 19 років (з 2001 року)

Старт курсу 3-го липня
Ми здивуємо вас з перших хвилин вашого перебування в кулінарному просторі GastroLoft.
Барабанний дріб … Відкриття BBQ курсу ми довірили справжнім професіоналам кулінарії, експертам м'яса і гриля.

Костянтин Лайпаков
Костянтин Лайпаков

Костянтин Лайпаков - король м'ясних страв, учасник відомого кулінарного шоу. З м'ясом працює 16 років і знає про нього все. Костя обіймає посаду шеф-м'ясника в ресторані Стейкхаус, а на дозвіллі веде м'ясний блог в Instagram.

Дмитро Касап
Дмитро Касап

Дмитро Касап - талановитий кулінар з 10-ти річним досвідом роботи в кулінарії, учасник відомого кулінарного шоу.
Діма працює шеф кухарем ресторану Underhill в місті Одеса. Також є кулінарним експертом компанії Weber в Україні. Стажувався у топових українських шефів і працював в кращих ресторанах Санкт-Петербурга.

Хочете перейняти частинку досвіду від знаменитих на всю Україну шефів? Цей курс саме для вас, любителів соковитих і в той же час вишуканих страв на грилі.

BBQ меню на 03.07.20

  • Качине філе з солоною карамеллю і полентою
  • Стейк тендерлоін з кремом зі смаженої картоплі
  • Груша з горгонзолю і морозивом

Ідеально створені коктейлі на основі бурбона готує один з кращих барменів СНД.

Дмитро Коломієць
Дмитро Коломієць

Дмитро Коломієць - бартендер, бренд амбасадор Diageo Reserve в Україні і автор YouTube каналу про приготування коктейлів будинку - Something Tasty.

Дмитро любить дарувати емоції людям і знайомити з барною культурою.

Місце і час курсу

Кулінарний простір GastroLoft, проспект Перемоги 26, 25 поверх з літньою терасою, нереальним видом на нічний / денний Київ, власне, де і будуть проходити заняття.
Дата: 3 липня.
Час: 19:00

Кому буде цікавий курс BBQ

Weber BBQ Academy

Новий курс по Барбекю підійде як і професіоналам, так і тим, хто тільки починає знайомитися з культурою Барбекю.

Чому варто прийти до нас на курс?

  • Даний формат перевірений роками, програма реалізована в 10 країнах.
  • Мінімум теорії, а це означає, практика і ще раз практика і все це в невимушеній атмосфері, під керівництвом досвідчених шефів.
  • Наші знамениті майстри BBQ поділяться з вам секретами і лайфхаками з приготування BBQ-страв.
  • Після курсу ви насолодитеся власними стравами, приготованими на грилі, з келихом гармонійно підібраного вина, захоплюючись неймовірними видами на Київ з висоти 25 поверху.

Ціна

Провести вечір в приголомшливій компанії кулінарних фанів, навчитися майстерності приготування страв на грилі, перейняти досвід зіркових шефів коштує всього 1200 грн.

Якщо вас зацікавив курс або є питання щодо участі, зв'яжіться з нами: +38 (093) 386 0236