Мабуть, всі куштували, а якщо не куштували, то напевно бачили, м'ясо в зеленій паніровці. Це ніщо інше як каре ягняти з зеленою скоринкою. Сьогодні ми навчимо вас готувати цю смачну страву. Головне, слідуйте рецепту. Поїхали!
Інгредієнти:
Каре 300гр
Баклажан 150гр
Сир Халумі I00гр
Сухарі панко 50гр
М'ята 10гр
Чебрець 10гр
Розмарин 10гр
Кінза 20гр
Пармезан 10гр
Сіль Згр
Перець 2гр
Деміглас 50гр
Чорна смородина с/м 30гр
Вино червоне сухе 100гр
Цукор 50гр
Кориця паличка 15гр
Копчена паприка 3гр
Часник 20гр
Оливкова олія 70гр
Гірчиця американська 20гр
Масло вершкове 30гр
Білий винний оцет 5гр
Приготування
Підготуємо скоринку. Для цього знадобляться: сухарі, пармезан, м'ята, чебрець, розмарин та кінза. Всі інгредієнти змішайте та перебийте до однорідності (так, щоб зелень повністю перебилася та рівномірно змішалася із сухарями).
Викладіть на лист і просушіть в духовці при 50С протягом 30хв.
Запікайте баклажани повністю при 180С протягом 30-40 хвилин.
Очистіть баклажан від шкірки і помістіть їх в маринад з оливкової олії, часнику, солі, копченої паприки, чебрецю та білого винного оцту.
Приготуйте соус: розтопіть цукор в карамель, киньте корицю та ягоди, злегка обсмажте. Потім додайте вино, трохи випаруйте до розчинення цукру, додайте деміглас і доведіть до однорідної маси.
Переходимо до каре. На розігріту сковороду з оливковою олією викладіть каре і обсмажуйте до золотистої скоринки з усіх боків. Посоліть, поперчіть і змастіть гірчицею.
Запаніруйте в зелених сухарях і запікайте в духовці 3-5хв при 18ОС.
Сир халумі обсмажте на грилі, роблячи малюнок у вигляді сіточки.
На тарілку викладіть халумі, на нього каре, нарізане по одному ребру. Прикрасьте маринованим баклажаном і соусом
Більше рецептів та цікавої інформації дізнавайтесь на сторінках наших соцмереж Instagram і Facebook. ;)