Каре ягняти з зеленою скоринкою

Мабуть, всі куштували, а якщо не куштували, то напевно бачили, м'ясо в зеленій паніровці. Це ніщо інше як каре ягняти з зеленою скоринкою. Сьогодні ми навчимо вас готувати цю смачну страву. Головне, слідуйте рецепту. Поїхали!

Каре ягняти з зеленою скоринкою
Каре ягняти з зеленою скоринкою

Інгредієнти:

  • Каре 300гр
  • Баклажан 150гр
  • Сир Халумі I00гр
  • Сухарі панко 50гр
  • М'ята 10гр
  • Чебрець 10гр
  • Розмарин 10гр
  • Кінза 20гр
  • Пармезан 10гр
  • Сіль Згр
  • Перець 2гр
  • Деміглас 50гр
  • Чорна смородина с/м 30гр
  • Вино червоне сухе 100гр
  • Цукор 50гр
  • Кориця паличка 15гр
  • Копчена паприка 3гр
  • Часник 20гр
  • Оливкова олія 70гр
  • Гірчиця американська 20гр
  • Масло вершкове 30гр
  • Білий винний оцет 5гр

Приготування

  1. Підготуємо скоринку. Для цього знадобляться: сухарі, пармезан, м'ята, чебрець, розмарин та кінза. Всі інгредієнти змішайте та перебийте до однорідності (так, щоб зелень повністю перебилася та рівномірно змішалася із сухарями).
  2. Викладіть на лист і просушіть в духовці при 50С протягом 30хв.
  3. Запікайте баклажани повністю при 180С протягом 30-40 хвилин.
  4. Очистіть баклажан від шкірки і помістіть їх в маринад з оливкової олії, часнику, солі, копченої паприки, чебрецю та білого винного оцту.
  5. Приготуйте соус: розтопіть цукор в карамель, киньте корицю та ягоди, злегка обсмажте. Потім додайте вино, трохи випаруйте до розчинення цукру, додайте деміглас і доведіть до однорідної маси.
  6. Переходимо до каре. На розігріту сковороду з оливковою олією викладіть каре і обсмажуйте до золотистої скоринки з усіх боків. Посоліть, поперчіть і змастіть гірчицею.
  7. Запаніруйте в зелених сухарях і запікайте в духовці 3-5хв при 18ОС.
  8. Сир халумі обсмажте на грилі, роблячи малюнок у вигляді сіточки.
  9. На тарілку викладіть халумі, на нього каре, нарізане по одному ребру. Прикрасьте маринованим баклажаном і соусом

Більше рецептів та цікавої інформації дізнавайтесь на сторінках наших соцмереж Instagram і Facebook. ;)